Sallan Poropuisto

 

Etusivu_pikkukuva.jpgMonipuolinen ohjelmapalvelukeskus lähellä Sallatunturia. Moni-ilmeistä Lapin luontoa ja lähes rajattomasti mahdollisuuksia. Kaksisataa hehtaaria kaunista maisemaa, mielen- ja luonnonrauhaa. Poro- ja koiravaljakkoretkiä, porojen ruokintaa, moottorikelkkailua, lumikengillä kävelyä, hiihtämistä, pilkkimistä. Tätä kaikkea on Sallan Poropuisto – ja paljon muuta.

Paikalliset, asiantuntevat oppaamme pitävät sinusta hyvää huolta. Tervetuloa rentoutumaan puhtaassa luonnossa ja nauttimaan lappilaisesta elämänmenosta! Kaikki toimintamme perustuu paikallisuuteen: Lapin luontoon ja lappilaisiin ihmisiin.

Toivoo Jotoksen väki poroineen ja koirineen

Poropuisto
Poropuiston päärakennuksessa on kahvilan ja matkamuistomyymälän lisäksi 130-paikkainen auditorio ja näyttelytilat. Näyttelyssämme voit tutustua Sallan maaperään, kasvistoon ja eläimiin. Tarjolla on tietoa muun muassa vanhoista metsistä sekä porojen ja petojen kohtaamisista. Näyttely on vaikuttava kokemus valokuvineen, luonnon äänineen ja petoeläinvitriineineen.

Poropuistossa ei pääse yllättämään jano eikä nälkä. Ravintolan lisäksi sinun on mahdollista nauttia paikallisista herkuista perinteisessä lappilaisessa kodassa tai vaikkapa jäällä.

Monia mahdollisuuksia tarjoaa myös moderni Tähtitaivas-kotamme. Kotaan mahtuu kerrallaan 56 ihmistä ruokailemaan tai kahvittelemaan.

Kuvia retkiltä ja Sallasta www.upin.kuvat.fi

Poropuisto

Avoinna joka päivä 10-17


Ohjelmat varattava etukäteen, viimestään edellisenä päivänä klo 16 mennessä.

 

Hautajärventie 111 98900 Salla,

puh +35816 - 837 771, Tuija +35840-5813193


e-mail: sallan.poropuisto@jotos.inet.fi

 

 

Tulevia tapahtumia