FI GB
Slide

Päiväretki erämaahan

Slide

Päiväretki erämaahan

Hallitsetko taidot luonnossa selviytymiseen? Osaatko suunnistaa ja tehdä tulet tervaskantoon? Osaatko valmistaa maittavan ruuan avotulilla tai rakentaa hätämajoitteen? Paikalliset, tunturipuroissa uitetut oppaamme osaavat opettaa sinulle kaiken tämän.

Selviytymisretki alkaa poropuistolta, jossa jokainen saa pakata pieneen reppuun tarvittavat työkalut ja tavarat. Ensimmäinen tehtävä on reitin suunnittelu ja kartan lukeminen. Tämän jälkeen suunnataankin metsään.

Matkalla opettelemme erilaisia taitoja, kuten kirveen ja puukon käyttöä. Tulen teko kuulostaa yksinkertaiselta, mutta siihenkin löytyy omat niksinsä. Rakentamalla majoitteen, voit yöpyä melkeimpä missä vain. Ruoan valmistus avotulilla tekee retkestäsi huomattavasti miellyttävämmän ja omatekemällä onkivavalla saatat jopa saada tuoretta ruokaa pöytään.

Noin viiden tunnin ohjatun osuuden jälkeen, kun perustaidot ovat hallussa, voit jäädä Tuohenlusikan eräkämpälle yöksi. Illan päälle voit lämmittää perinteisen puusaunan ja pulahtaa uimaan Tuohenlusikka-järveen, taikka vain nauttia kelokämpän lämmöstä ja hiljaisuudesta.

Hintaan sisältyy: Opastettu luontoretki, lounas, tarvittavat välineet

Ajankohta

1.6. - 30.9.

Hinta

69€, lapset 4-13 vuotta 34,50€, yö Tuohenlusikan kämpässä +20€/hlö

Kesto

5-6h

Min/Max

4/40